communitas.es logo
 
Tus ventajas
     
   
Más sencillo es mejor

Sóc President de la meva Comunitat

Ésser  nomenat  president és  una càrrega per a qualsevol propietari. communitas t'ajudarà a exercir la teva funció d'una manera més fàcil:

   
T'estalviem temps: Redactem i/o revisem tots els escrits de la Comunitat per a que, si vols, només hagis de signar-los (ex: convocatòries, actes, acords, requeriments, notificacions, etc.).
   
T'assessorem legalment, de manera entenedora però rigurosa, abans de prendre qualsevol decisió relacionada amb la Llei de Propietat Horitzontal.
   
T'aconseguim resultats per a que la teva presidència sigui considerada eficaç: executem en nom teu tots els acords i prioritats que s'hagin aprovat a la Junta de propietaris.
   

En definitiva, et simplifiquem la vida.

 
 

Sóc un Propietari de la Comunitat

La majoria de propietaris percep la Comunitat com a una cosa complexa i problemàtica. Communitas contribuirà a fer-te la vida més fàcil:

   
Treiem el màxim partit als pressupostos de la teva Comunitat. T'ajudem a definir unes partides de despesa clares i equilibrades, busquem i negociem les millors condicions amb els proveïdors de la teva Comunitat (ex: empreses de serveis, bancs, etc.) i portem una política de “tolerància 0” amb la morositat.
   
Et mantenim informat del que està succeïnt a la teva Comunitat. Tan aviat es produeixi una convocatòria de Junta, acord o gestió a la teva Comunitat es publicarà, en temps real, a la nostra pàgina web (“Accés Propietaris”) i, per a major tranquilitat i transparència, es penjarà un comunicat al taulell d'anuncis de la porteria.
   
Estem aprop teu. Visitem la Comunitat personalment una vegada al mes, posem a la teva disposició un telèfon d'atenció al client 902 12 10 07 per a que puguis reportar qualsevol incidència, i et donem un accés personalitzat a la nostra pàgina web per a que sempre tinguis disponibles  totes les dades de la teva Comunitat.
   

En definitiva, més temps lliure per a tu i pels teus al mateix temps que mantens el control del que succeeix a la teva Comunitat.

 
 
 

© Communitas Management Center, S.L | B84678796 | consultas@communitas.es | www.communitas.es

OFICINA MADRID: C/ Cronos, 24-26. Edifici Metrovialia. Lofts A3 i B3. Portal 4. Madrid 28037. Tel: 91 742 14 80

OFICINA BARCELONA: C/ Entença, 79. 3er 3ª. Barcelona 08015. Tel: 902 12 10 07

OFICINA VERA: Avda. Costa Levante, 8. Bloc 1. Baix 2. Residencial Golf Marina de la Torre 1. Mojácar Playa 04638. Tel: 950 133 607