communitas.es logo
 
Qué es communitas
     
   
La administración de una Comunidad no debería de ser tan complicada

communitas és la primera empresa que centra la seva activitat exclusivament en la gestió de Comunitats de veïns.

Els nostres serveis estan dirigits especialment a aquells propietaris de vivendes que busquen més qualitat de vida i als que els agrada gaudir i aprofitar al màxim el seu temps lliure.

communitas respon a un desig real de la societat de canviar la manera com es venen gestionant fins ara les Comunitats de veïns:

   
Perquè sabem que el més important per a tu és gaudir al màxim de la teva vida: la teva casa, la teva parella, els teus fills o amics, el teu temps lliure... sense haver de preocupar-te de resoldre temes sovint llargs i pesats, com els que comporta l'administració de la teva Comunitat de veïns, per a algú que no és un especialista en la matèria i que segurament té coses més importants a fer.
   
Perquè cada dia hi ha més persones com tu, que pensen que necessiten un canvi radical: prou de reunions inacabables, de pressupostos que no s'entenen, de que no es faci res contra els morosos, de que la porta de l'ascensor porti un més espatllada i que no vingui ningú a arreglar-la, de no saber del cert si la Comunitat pot o no oposar-se legalment al tancament de la terrassa d'un veí, de que l'administrador no t'agafi el telèfon, del veí que sempre prova el seu equip de música a les 4 de la matinada...
   
Perquè creiem en la simplicitat: apostem per un estil de comunicació fàcil d'entendre, sense complexitats, sense duplicitats, totalment clar i transparent.  Perquè creiem fermament que el que és senzill és millor, més eficaç i més eficient.
 
 
 

© Communitas Management Center, S.L | B84678796 | consultas@communitas.es | www.communitas.es

OFICINA MADRID: C/ Cronos, 24-26. Edifici Metrovialia. Lofts A3 i B3. Portal 4. Madrid 28037. Tel: 91 742 14 80

OFICINA BARCELONA: C/ Entença, 79. 3er 3ª. Barcelona 08015. Tel: 902 12 10 07

OFICINA VERA: Avda. Costa Levante, 8. Bloc 1. Baix 2. Residencial Golf Marina de la Torre 1. Mojácar Playa 04638. Tel: 950 133 607